Контакт
ИЛЕ ЕУРО КАРТОНАЛ
Локација: Индустриска бр.36 „Раброво“
Телефон: 078/988-777
е-Mail: info@eurokartonal.mk
КУТИЈА ЗА ЈАЈЦА
Детали
КУТИЈА
Детали
КУТИЈА ЗА ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК
Детали
ТАЦНИ
Детали