За нас
Во светот на картонската амбалажа потребни се совремни идеи кои истите ќе бидат спроведени во добра организација.
Нашата фирма е основана во 2015 година со претходно долгогодишно искуство во странство.
Произведуваме високо квалитетна амбалажа за овошје и зеленчук, текстил и многу други амбалажи. Ние го следиме целиот процес на работата, од дизајн до испораката со цел да ги надминеме и исполниме очекувањата на клиентите.
Нашата компанија е во можност да ви понуди доста разновидни можности за пакување на вашите производи.
Ние како наша обврска кон клиентите го заземаме спроведувањето на сите решенија во врска со пакувањето.
Наши преоритети
Прилагодување кон потребите на клиентите.
Потребното време од нарачка до испорака е од 7 до 10 дена.
Гарантираме за висок квалитет.
Поседуваме производствен капацитет.
Магацин за чување на залиха.
EURO KARTONAL
Локација: Индустриска Зона „Раброво“ br.36
Телефон: +(389) 78 988 777
е-Mail: info@eurokartonal.mk
Работно време:
Од понеделник до петок
07:00 - 15:00
КУТИЈА ЗА ЈАЈЦА
Детали
КУТИЈА
Детали
КУТИЈА ЗА ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК
Детали
ТАЦНИ
Детали